Spørsmål?

Spør vårt team

Ønsker du å kontakte oss direkte? Ikke noe problem, vi er alltid her for deg.

Vanlige spørsmål

Se dem alle
Hvordan håndterer Scribbr konfidensialitet?

Alle dokumenter behandles konfidensielt. Les våre retningslinjer for personvern for å lære mer om hvordan vi håndterer dine personlige informasjon konfidensielt.

Hvordan kan jeg slette min ordre?

Logg på websiden, gå til ordren du vil slette og klikk på ‘Slett ordre’.

Dokumentene du har lastet opp vil alle bli slettet automatisk fra vår server. Sletting av din ordre har følgende konsekvenser:

  • Alle dokumenter og ordredetaljer vil bli slettet. Denne prosessen kan ikke reverseres. Du kan aldri laste ned dokumenter som hører til denne ordren igjen.
  • Scribbr-teamet har ikke lenger tilgang til dine dokumenter. Dette betyr også at vi ikke lenger kan håndtere eventuelle klager anngående denne ordren. Vennligst kun slett ordrer når du er 100% fornøyd med vår tjeneste. Vi vil ikke kunne håndtere klager på slettede ordre.
Hvor lenge vil mine opplysninger bli lagret?

Redigerte dokumenter
Ditt originaldokument og den redigerte versjonen vil bli lagret på vår sikrede server i 12 måneder. Etter denne perioden vil dokumentene bli slettet automatisk.

Plagiatkontroll
Det opplastede dokumentet vil bli lagret på vår server i 1 måned. Etter 1 måned vil dokumentet bli slettet automatisk. Resultatet av plagiatkontrollen vil bli slettet automatisk etter 12 måneder.

Slett dine dokumenter raskt
Du kan slette dokumentene dine og resultatene fra plagiatkontrollen via manuelt via din konto når som helst.

Hvordan kan jeg slette min konto?

Logg deg på vår webside og gå til ‘Konto’ og klikk ‘Slett konto’,