Få doktoravhandlingen din korrekturlest av profesjonelle korrekturlesere

Hva vi gjør?

  • Korrigere språkfeil
  • Forbedrer bruken av akademisk språk
  • Sjekk layout og referanser

Scribbrs fordeler

 

En avhandling med språk på et akademisk nivå

Beste korrekturlesere

Våre korrekturlesere er akademiske lingvister. Alle våre korrekturlesere må følge strenge retningslinjer og må gjennom en grundig søknadsprosedyre. I tillegg har alle blitt lært opp av vårt Scribbr akademi til å redigere akademiske tekster. Vi jobber kun med korrekturlesere som har engelsk som morsmål for rettting av engelske avhandlinger. Alle våre korrekturlesere jobber med Scribbrs forbedringsmodell som er designet spesielt for akademiske tekster.

Masse erfaring

Vi er spesialister på å redigere akademiske tekster: akademiske artikler, opggaver og/eller avhandlinger. Med vår tre års erfaring på å hjelpe studenter med å skrive gode tekster, vet vi hvordan vi skal skrive og forbedre en hvilken som helst akademisk tekst. I tillegg er Scribbr sine tjenester tilgjengelige 365 dager i året! Vårt Scribbr team er alltid der for deg.

Profile picture
Silje
Fredag 24. mars 2017
Takk Kristin!

Denne korrekturleseren hjalp meg virkelig med avhandlingen min. Hun rettet på setningsstrukturen, staving og sørget for riktig tidsform på verbene. Å lese kapitlene er mye enklere nå. Hun gav me også noen generelle tips! En veldig bra jobb!! 5 stjerner

Toggle switch
Profile picture
Marit
Søndag 12. mars 2017
Fantastisk selskap!!

Jeg skulle ønske det var flere selskaper som jobbet som scribbr. Det var raskt, enkelt og veldig profesjonelt! 24-timers alternatiet var akkurat det jeg var ute etter. Det var fantastisk at de hadde live chat, og selv om jeg ikke er morsmålstalende kunne jeg likevel chatte med en fra mitt hjemland. Jeg er glad jeg fant dem :)

Toggle switch
abc

Korrigere språkfeil

Blind for egne feil; hvem kjenner seg ikke igjen i det? Korrekturleseren vil gå gjennom teksten din og korrigere alle stavefeil, grammatiske feil og feil bruk av tegnsetting. Si far vel til slurvefeil. Korrekturleseren vil også se ekstra nøye etter vanlige språkfeil.

Akademisk stil

Som ingen annen, er korrekturleseren ekspert på å bruke akademisk språk for å forsterke argumenter og påstander i din avhandling. Korrekturleseren vil videreføre denne kunnskapen til ditt dokument og vil også gi deg tips og forslag. Til dette formål har vi laget Scribbrs Forbedringsmodell.

Redigering med ‘Spor endringer’-funksjonen i Microsoft Word

Korrekturleseren jobber med ‘Spor endringer’-funksjonen i Word for å korrigere teksten din. Alle endringen blir sporet og korrekturleserens kommentarer vises i tekstballonger i margen på dokumentet. Bruker du LaTeX? Vi kan konvertere LaTeX-dokumentet ditt til Word. Korrekturleseren vil da redigere teksten din i Word. Etter det, kan du selv gjøre endringer i den originale LaTeX-filen.